Krajem velja\u010de 2022. je zagreba\u010dka publika imala priliku zasladiti si \u017eivot. Kroz \u010detiri dana su se u popularnom\u00a0Family mallu<\/strong><\/a> na Jankomiru predstavili izlaga\u010di iz svijeta \u010dokolade, slastica i kave, i to iz Hrvatske<\/strong>, Bosne i Hercegovine<\/strong>, Italije<\/strong> i Slovenije.<\/strong><\/p>\n <\/p>\n <\/p>\n <\/p>\n U organizaciji Muzeja \u010dokolade Zagreb<\/strong><\/a> i uz potporu Barry Callebauta<\/strong><\/a>\u00a0je preko 25.000 posjetitelja\u00a0<\/strong>kupovalo, ku\u0161avalo i u\u017eivalo u proizvodima artisan i craft \u010dokolatijera, vrhunskih specialty coffee roastera te originalnih slasti\u010dara.<\/p>\n <\/p>\n <\/p>\n Izlaga\u010di poput Taman Artisan Chocolates<\/strong><\/a>\u00a0iz Zagreba, Nadaline<\/strong><\/a> iz Solina, Croatian Choco Concepta<\/a><\/strong> iz Opatije, Medine ku\u0107e<\/strong><\/a> iz Popova\u010de, ChoCo slastica<\/strong><\/a> iz Velike Gorice, Gamulina<\/strong><\/a> s Hvara, slovenskog Lucifera<\/strong><\/a>, sarajevskog Bashka Chocolatier<\/strong><\/a>, istarskih \u010cok-\u010dok \u010dokolada<\/a><\/strong>, the Cookie Factory<\/strong><\/a>, Br\u00e9za Ceramicsa<\/strong><\/a>, Chocovixa<\/strong><\/a>, Stamevskog<\/strong><\/a>, Torteria Macaron<\/strong><\/a>, Ribilia (Hausbrandt & Callebaut)<\/strong><\/a>, Biljarice<\/strong><\/a>, Costa Coffeea<\/a><\/strong>, Alpeks Gastra<\/a><\/strong>, Al Kapronea<\/strong><\/a>, Lavazze<\/strong><\/a>, ljubljanskog BonBon Bara <\/strong>i Cukr\u010deka<\/a><\/strong>, Hug & Puncha<\/a><\/strong>, Steam Coffeea<\/a> <\/strong>te talijanskog iChoco<\/strong>\u00a0osigurali su jedinstvenu ponudu delicija. Nudile su se vrhunske praline, bean-to-bar \u010dokolade, torte, kola\u010di, craft kava, \u010dokolada za profesionalne slasti\u010dare i one koji tako peku, ru\u010dno ra\u0111ene unikatne \u0161alice za kavu, \u010dokoladni likeri\u2026<\/p>\n <\/p>\nPROBRANI IZLAGA\u010cI<\/h3>\n