Select Page

Pokrenite vlastitu Diveinto Chocolate Museum franšizu

 

Jeste li potencijalni korisnik franšize Muzeja čokolade?

Posjetili ste Muzej čokolade Zagreb i svidio Vam se? Tražite poslovnu priliku, ali niste sigurni što učiniti? Volite kulturu, povijest i edukativnu zabavu? Planirate li ulaganje koje će Vam omogućiti život po svojoj mjeri, a pritom doprinijeti lokalnoj zajednici i istovremeno osigurati visok i stabilan povrat ulaganja? Tada bi Diveinto Chocolate Museum franšiza mogla biti pravi izbor za Vas.

 

Što je edutainment?

Dani kada se na muzeje gledalo samo kao na suhoparne hramove znanja davno su prošli. Danas posjetitelji očekuju više interaktivnih elemenata i očaravajući doživljaj. Žele podijeliti iskustvo s obitelji i prijateljima i zajedno stvarati uspomene. Upravo na sjecištu zabave i obrazovanja rođen je ‘edutainment’ – koncept učenja nečeg novog kroz zabavno iskustvo. Ovaj globalni trend eksponencijalno raste posljednjih godina s godišnjom stopom rasta od 17%.

Diveinto Chocolate Museum savršen je primjer edukativnog sadržaja. Kombinira komercijalnu vrijednost s društvenom svrhom koja ima za cilj izgraditi novu generaciju ‘kulturnih potrošača’. Tako stvaramo feel-good edutainment.

 

Nagrađivani koncept postavljen za uspjeh

Koncept franšize Diveinto Chocolate Museum pokazao se otpornim čak i u izazovnim vremenima poput pandemije covida. Unosan je, jednostavan za ostvarivanje (zahvaljujući uspostavljenim i jasno definiranim poslovnim procesima), zabavan te omogućava slobodno vrijeme i potiče kreativan rad.

 

Kakvu podršku dobivate kao primatelj franšize?

Dobivate rješenje po principu “ključ u ruke” s podrškom koja ide do samog kraja. Od odabira prave lokacije, preko pripremnih radova do vođenja svakodnevnog poslovanja. To uključuje priručnik za odabir lokacije, arhitektonske priručnike, priručnike za rad, priručnike o grafičkim standardima, pristup zaštićenom intelektualnom vlasništvu, praktičnu obuku, pristup našim provjerenim dobavljačima, stalnu podršku našeg visokokvalificiranog osoblja… Dobivate i potpuno jedinstveni set predmeta za vlastiti originalni postav Vašeg Muzeja čokolade, koji je osobno odabrao naš kustos.

 

 

Kako započeti?

Javite nam se na franchise@svijetcokolade.hr. Poslat ćemo Vam našu brošuru i upitnik kako bismo lakše utvrdili je li Diveinto Chocolate Museum franšiza pravi izbor za Vas. Nakon toga ćemo Vas voditi kroz proces korak po korak, počevši od odabira lokacije pa sve do dana otvaranja.