Select Page
Čokoladne praline

Izradite svoju čokoladu i praline u radionici “Male tajne rada s čokoladom”

Praline, ili čokoladni bomboni, se često smatraju vrhom čokolatijerstva. Naučite izraditi svoje vlastite praline u radionici “Male tajne rada s čokoladom” s čokolatijerima Muzeja čokolade Zagreb. Kako istopiti čokoladu, temperirati je pravilno, napraviti školjkice za praline, odabrati pravi posip, raditi s punjenjem, od kuverture dobiti čokoladnu pločicu… Otkrijte male tajne velikih čokolatijera i glazura će Vam uvijek ispasti odlično.

Dok čekate da se stvrdnu Vaše čokoladne kreacije imate priliku samostalno obići postav Muzeja. Naravno, uz degustaciju devet vrsta čokolade, informacije kako se pravi čokolada te šetnju kroz povijest čokolade.

Što možete očekivati od radionice?

Praktični dio radionice obrađuje sljedeće teme:

  • kako se pravi čokolada
  • pravilno temperiranje i hlađenje čokolade
  • izrada čokoladne pločice
  • izrada školjkica za praline
  • punjenje i zatvaranje pralina

Trajanje radionice:

60 minuta

Termin radionice:

Ponedjeljkom u 18:00 sati

Veličina grupe na radionici:

Na radionici mogu sudjelovati jedna ili dvije osobe (cijena je ista bez obzira da li je jedan ili dva polaznika).

 

Cijena:

70,00 EUR po terminu (cijena uključuje ulaznicu za Muzej s degustacijom i sudjelovanje na radionici “Male tajne rada s čokoladom”). Cijena je na bazi termina, a najviše dvije osobe mogu zajedno sudjelovati u radionici. Cijena je ista bez obzira da li se prijavljuje jedan ili dva polaznika.
*Poklon vaučer je iskoristiv unutar godinu dana od datuma kupnje.

Razina predznanja:

Polaznici radionice ne moraju imati ranijeg kulinarskog iskustva. Radionica je namijenjena potpunim početnicima i svima koji žele naučiti od kuda krenuti kad osjete interes prema čokoladi i njenoj upotrebi u kuhinji. Zaštitna odjeća i sav potreban materijal i alati su osigurani.
Minimalna dob polaznika je 12 godina.

Izrada pralina
Izrada pralina
Čokolada s cvijećem

Rezervacija:

Rezervacija mjesta na radionici je obavezna, a rezervaciju možete napraviti slanjem e-maila na info@muzejcokolade.hr.

Plaćanje:

Uplata kotizacije je obvezna najkasnije 48 sati nakon rezerviranog termina radionice i isključiva je potvrda rezervacije. Predračun šaljemo na mail nakon dogovorenog termina. Dolazak se može otkazati najmanje 24 sata prije početka radionice da biste ostvarili pravo na novi termin radionice. U tom slučaju ponuditi ćemo prvi raspoloživi termin koji Vam odgovara.

Refundacija uplaćenog a neiskorištenog termina nije moguća.

Plaćanje je moguće na dva načina:

1. na žiro-račun Svijet čokolade do.o.o.
IBAN HR6723400091110988620 kod Privredna banka Zagreb d.d. s opisom uplate “Radionica za Ime i Prezime”.

2. osobno na blagajni Muzeja čokolade Zagreb, Varšavska 5, Zagreb, unutar radnog vremena blagajne. Informacije o radnom vremenu na pojedine dane možete saznati slanjem e-maila na info@muzejcokolade.hr. Na blagajni se može platiti gotovinom i karticama.

Radionicu vode zaposlenici Muzeja čokolade, radi se u malim grupama kako bi svaki polaznik imao priliku probati izvesti svaku od faza radionice. Voditelji se sa svakim polaznikom razgovaraju i asistiraju u radu prema potrebi.

Rezervirajte mjesto u odgovarajućem terminu.