Select Page
Čokoladne praline

Isplanirajte školsku posjetu Muzeju čokolade Zagreb

Uživajte u terenskoj nastavi nove vrste – u Muzeju čokolade Zagreb, uz posebne cijene i besplatno stručno vodstvo.

OBILAZAK MUZEJA ČOKOLADE ZAGREB U GRUPI TE UZ STRUČNO VODSTVO

 

Bilo da planirate školsku ekskurziju ili turistički izlet s većom skupinom prijatelja, obilazak Muzeja čokolade Zagreb je uvijek atraktivan doživljaj. A dolazak u grupi nosi i dodatne pogodnosti – posebnu cijenu ulaznice te besplatno stručno vodstvo. (Cijena stručnog vodstva na hrvatskom inače iznosi 15,00 EUR, na engleskom ili njemačkom iznosi 22,00 EUR).

 

KOJE SU CIJENE ULAZNICA KOD GRUPNE POSJETE?

 

Grupna cijena dječje ulaznice stoji 6,00 EUR, odrasle grupne ulaznice su 8,50 EUR. Cijena se primjenjuje za 25 i više osoba kojedolaze zajedno uz iznimku školskih razrednih odjeljenja u pratnji učitelja (minimalno 15 učenika u grupi). Cijena grupne ulaznice uključuje degustaciju čokolade i grupno stručno vodstvo kroz Muzej u trajanju od cca 45 minuta.

Na svakih 12 kupljenih učeničkih ulaznica jedna ulaznica za pratnju je gratis (zaokruženo na prvi susjedni okrugli broj).

 

KAKO MOŽEMO PLATITI?

 

Ako želite platiti na blagajni Muzeja molimo da novac unaprijed prikupite i u jednoj transakciji kupite sve ulaznice. Ako želite plaćanje po predračunu molimo pošaljite nam podatke subjekta na koji želite nasloviti račun (naziv, adresa i OIB) pa ćemo Vam poslati ponudu. Podatke šaljite na info@muzejcokolade.hr.

 

KOLIKO POSJETITELJA IDE S JEDNIM VODSTVOM?

 

Grupe manje od 25 osoba idu u obilazak odjednom s jednim vodičem. Grupe veće od 25 osoba dijelimo u dvije otprilike jednake skupine koje će u postav ući sa odmakom od otprilike 10-15 minuta svaka sa svojim vodičem. Dok prva grupa uđe druga može pričekati u lobiju Muzeja na prizemlju, vodič će doći po njih i uvesti ih u postav.

OBAVEZNA REZERVACIJE TERMINA

 

Rezervacija termina za grupni dolazak je obavezna na mail info@muzejcokolade.hr. Molimo da se strogo pridržava dogovorenog termina i u slučaju da ulaznice plaćate na blagajni dođete nekoliko minuta ranije da obavite transakciju prije dogovorenog početka stručnog vodstva.

 

Zahvaljujemo na razumijevanju i veselimo se posjeti!