Select Page

Dani čokolade i kave 2024.

Potvrđen je datum idućih Dana čokolade i kave! Od petka 01. do nedjelje 03.03.2024. će se na provjerenom mjestu, u zagrebačkom Family mallu, održati treći uzastopni Dani čokolade i kave pod generalnim sponzorstvom Muzeja čokolade Zagreb.

Očekujte još više izlagača, još bogatiji izbor slatkih, slasnih i gorkih delicija te još šareniju ponudu kulturnog, zabavnog i edukativnog programa. Korak više od sajma čokolade i kave!

Prisjetimo se ranijih Dana čokolade i kave:

Osim artisan i craft čokoladnih delicija i napitaka od savršeno ispržene specialty roaster kave bit će i prirodne kozmetike na bazi kave i kakaovca te predstavnika drugih srodnih branši.

Info za posjetitelje

Dani čokolade i kave, najslađi sajam u ovom kraju se održava od petka 01. do nedjelje 03.03.2024. u Family mallu, Ulica Velimira Škorpika, Zagreb.

Info za izlagače

Želite izlagati na najvećem sajmu čokolade i kave u našim krajevima? Proizvodite artisan i craft čokoladu, ručno izrađujete kozmetiku na bazi kave ili čokolade, pržite najbolju kavu u kvartu ili stvarate šalice iz kojih je naročiti užitak piti? Onda iskoristite priliku za ranu prijavu (do 29.12.2023.) i popust od 25% te se prijavite u tri brza koraka na dolje navedenoj poveznici.

Odaberite pravi štand za Vas (paketi kreću od 190,00 eura) i pridružite nam se u zagrebačkom Family mallu od 01. do 03.03.2024.

Za dodatna pitanja obratite nam se na dani.cokolade@muzejcokolade.hr.

Podijeli sadržaj s prijateljima