Select Page

Opći uvjeti poslovanja

 

Naši uvjeti poslovanja:

Ovdje možete pronaći važne informacije o kupovini na Svijet čokolade d.o.o.

 

1. Sklapanje ugovora

Pritiskom na tipku „Naruči“, šaljete obvezujuću narudžbu za robu u košarici. Potvrda narudžbe izdaje se odmah po slanju narudžbe te predstavlja prihvat ugovora.

 

2. Upute o raskidu

Pravo na raskid

Imate pravo jednostrano raskinuti ugovor u roku od 14 dana, ne navodeći razloge za to.

Pravo na jednostrani raskid istječe nakon 14 dana od dana kad ste na e-mail primili ulaznice sa jedinstvenim QR kodom, pod uvjetom da ulaznice nisu iskorištene.

Za ostvarenje prava na jednostrani raskid, morate nas (SVIJET ČOKOLADE D.O.O. Mali potok 4, 10000 Zagreb, e-mail: info@muzejcokolade.hr ) jasnom izjavom (npr. pismom poslanom poštom ili e-mailom) obavijestiti o svojoj odluci da jednostrano raskidate ugovor.

Kako bi udovoljili roku za jednostrani raskid, dovoljno je da nas obavijestite o korištenju Vašeg prava na jednostrani raskid prije isteka roka za jednostrani raskid. Obavezni ste u toj obavijesti navesti broj narudžbe, datum računa, način na koji ste platili ulaznice i datum plaćanja.

 

Učinci raskida

U slučaju jednostranog raskida ugovora, nadoknadit ćemo Vam sva plaćanja koja smo od Vas primili, bez nepotrebnog odgađanja i ni u kojem slučaju ne kasnije od 14 dana od dana kad smo obaviješteni o Vašoj odluci o jednostranom raskidu ovog ugovora. Povrat sredstava ćemo izvršiti koristeći isti način plaćanja koji ste Vi koristili za početnu transakciju, osim ako nije izričito ugovoreno drugačije; u svakom slučaju, nećete snositi nikakve dodatne naknade kao rezultat takvog povrata troškova. Pravo na povrat troškova zadržavamo do primitka povrata ulaznica i utvrđivanja statusa neiskorištenosti ulaznica.

 

3. Dostava

Narudžbe ulaznica se isporučuju samo putem e-mail poslužitelja. Svaka ulaznica ima jedinstveni QR kod koji se poništava na blagajni Muzeja čokolade Zagreb prilikom ulaska u Muzej čokolade Zagreb. Svaka ulaznica vrijedi samo za jednokratan ulaz u muzej.

 

4. Sredstva plaćanja

Plaćanje je moguće kreditnim karticama (Diners, Visa, MasterCard, Maestro, Discover).

 • Diners Club International
 • Visa
 • MasterCard
 • Maestro
 • Discover

 

Plaćanje kreditnom karticom

Tijekom procesa narudžbe odmah plaćate iznos unošenjem podataka o kreditnoj kartici. Po otpremi, Vaša kreditna kartica će, nakon odbitka popusta, kupona i sličnog, ovisno o slučaju, biti terećena stvarnim iznosom računa. U odnosu na robu izrađenu po specifikaciji potrošača ili prilagođenoj potrošaču dolazi do trenutnog terećenja kreditne kartice uz stvarni iznos računa nakon odbitka popusta, kupona i sličnog.

Plaćanje Settle aplikacijom

O Uvjetima korištenja aplikacije korisnici se mogu upoznati tijekom aktivacije iste.

 

5. Izjava o korištenju WSPay-a

Muzej čokolade Zagreb koristi WSPay za online plaćanja.

 • WSpay - Web Secure Payment Gateway
 • Mastercard Identity Check
 • Visa Secure
 • VerifiedbyVisa

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

 

6. Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

www.muzejcokolade.hr obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici www.muzejcokolade.hr i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Izjava o konverziji, za inozemne kupce:
All payments will be effected in Croatian currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.

 

7. Izjava o zaštiti prijenosa osobnih podataka

Zaštita osobnih podataka u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679-Uredba te provedbe Opće uredbe o zaštiti podataka
WSPay kao izvršitelj provođenja autorizacije i naplate kreditnih kartica postupa s osobnim podacima u svojstvu izvršitelja obrade te sa osobnim podacima postupa u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679 te prema strogim pravilima PCI DSS L1 regulative o zaštititi upisa i prijenosa podataka.
WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Osobni podaci koji se koriste u svrhu autorizacije i naplate odnosno u izvršavanja obveza iz Ugovora ili temeljem Ugovora, smatraju se povjerljivim podacima.
Za izvršenje Ugovora (autorizacije i naplate) potrebni su sljedeći osobni podaci kupca:

 • Ime i prezime
 • E-mail
 • Telefon
 • Adresa
 • Mjesto
 • Poštanski broj
 • Država
 • Vrsta kartice
 • Broj kartice
 • Vrijeme trajanja kartice
 • CVV kod kartice

WSPay ove osobne podatke ne obrađuje niti koristi osim u svrhe izvršenja ugovora autorizacije i naplate.
WSPay jamči ispunjavanje svih uvjeta određenih važećim propisima o zaštiti osobnih podataka za izvršitelje obrade osobnih podataka, a osobito poduzimanje svih potrebnih tehničkih, organizacijskih i sigurnosnih mjera a to naročito potvrđuje i PCI DSS L1 certifikatom.

 

8. Jezik ugovora/pohrana teksta narudžbe

Ugovor se sklapa na hrvatskom jeziku. Tekst narudžbe ne pohranjujemo i ne može mu se više pristupiti nakon završetka postupka narudžbe. Međutim, tekst narudžbe možete ispisati odmah nakon predaje narudžbe.

 

9. Podaci o ponuditelju

Svijet čokolade d.o.o.
Adresa sjedišta:
Mali potok 4, 10000 Zagreb, Hrvatska
OIB: 10937550508, MB: 05040159
E-mail: info@muzejcokolade.hr