Select Page
Obilazak uz degustaciju

Donacije Muzeja čokolade Zagreb

Muzej čokolade Zagreb potpomaže i provodi društveno odgovorne projekte i inicijative kroz vlastite aktivnosti i donacije ulaznica te financijskih sredstava. U suradnji sa bolnicama, školama, različitim udrugama i klubovima doniramo svake godine više stotina ulaznica i besplatno vodimo grupe posjetitelja želeći pružiti potporu kvalitetnim humanitarnim, kulturnim, edukacijskim, zdravstvenim, znanstvenim i drugim projektima i programima koji pridonose dobrobiti i poboljšanju kvalitete života društvene zajednice.

Donacije se dodjeljuju isključivo kroz godišnji Natječaj za donacije u novcu i ulaznicama koji se svake godine raspisuje u ožujku. Na natječaju mogu sudjelovati pravne osobe (udruge, ustanove, institucije i slično) koje žele prijaviti projekte za nadolazeću godinu.

Natječaj sa svim uvjetima objavljuje se na poveznici: www.muzejcokolade.hr/donacije u ožujku, a rezultati se na istoj poveznici objavljuju u travnju. Rezultate natječaja za 2024. možete naći na ovoj poveznici: https://muzejcokolade.hr/objava-dobitnika-donacija-u-novcu-i-ulaznicama-2024/

Donacije nije moguće dobiti izvan okvira natječaja.
Podijeli sadržaj s prijateljima