Select Page

Iznajmite prostor za event

U potrazi ste za originalnom lokacijom s atraktivnim unutarnjim uređenjem? Tražite kulisu za snimanje spota? Ili pripremate photoshooting za koji trebate svježe okruženje? Bilo da se želite naći u mističnoj amazonskoj prašumi, elegantnom baroknom dvoru ili bajkovitoj tvornici čokolade – u Muzeju čokolade Zagreb možete naći odgovarajući ambijent.

Prostor je pogodan i za press konferencije (uz muzejski postav i scenografiju stoje Vam na raspolaganju i naš konferencijski prostor s 20 sjedećih mjesta i 4 stola, smart TV za prezentacije, internet, čajna kuhinja, sanitarni čvorovi…).

Slobodno nam se obratite s konkretnim upitom i pripremit ćemo neobvezujuću ponudu.

Napomena

Sve aktivnosti su podložne ograničenjima vezanih uz suzbijanje širenja covida 19. Strogo se držimo epidemioloških preporuka kako bismo zaštitili i naše posjetitelje i naše djelatnike. Prostor je prilagođen (raspoređena su sredstva za dezinfekciju, postavljene su zaštitne barijere, raspoloživa su mjesta za pranje ruku) te se primjenjuju sve aktualne mjere (obveza nošenja zaštitnih maski, prostor se redovito provjetrava, broj posjetitelja je ograničen s obzirom na veličinu prostora).